Novelli, dè winkel voor uw feest!Of dit nu uw eigen bruiloft is, of die van een ander, een chique Galafeest, Cocktailparty of een Sweet Sixteen, bij Novelli zult u slagen. Binnenkomen in uw vrijetijdskleding, en de winkel uitlopen zodat u direct doorkunt naar uw feest. Van lingerie tot japon, van schoenen tot sierraden, voor alles kunt u hier terecht.

Novelli is gespecialiseerd in Avondmode. Jurken in alle kleuren en modellen. Een bijpassende schoen in exact dezelfde kleur als de jurk, geen probleem. Een tasje of sierraden in dezelfde stijl kan ook allemaal. Er is een speciale bruidshoek waar jurken hangen in elke prijscategorie. Uiteraard is er nog veel meer op bestelling leverbaar. Elke jurk wordt kosteloos perfect op maat gemaakt in ons eigen atelier. Hebt u speciale wensen, toch een mouwtje eraan omdat hij anders te bloot is, toch bandjes in plaats van strapless, dan is dat ook mogelijk. Vaak zelfs bij de prijs inbegrepen.

Tevens zijn wij leverancier van de bekende bruidslingeriemerken. Ook voor de bruidsmoeders en de bruidsmeisjes zijn er diverse oplossingen. Zoals u leest, er is erg veel mogelijk bij Novelli Bruids- en Avondmode. Bent u benieuwd, kom dan vrijblijvend langs, of maak een afspraak zodat wij alle tijd voor u hebben. Een persoonlijke behandeling in een ongedwongen sfeer zijn bij ons kenmerkend.